Keyword

Topic-icon Game won't run

More
7 years 6 months ago #5216 by mdualib
Game won't run was created by mdualib
Having some problems with this game (which is killing me since I sooo want to be able to play this).

What happens is I can get into the first scene of the game, but whenever I try to acess the campaign door (or any other option), I go to a loading screen, which turns white, and the game stops responding.

I am running this on a 5970, but with Crossfire not enabled through catalyst.

Any help would be much appreciated. ^^

Cheers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #5220 by Wasp
Replied by Wasp on topic Game won't run
http://www.wcsaga.com/forum/index.php?f ... opic#p5160

I'm not realy understand... you have CF, but you disabled it or what? The game isn't running with CF.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #5221 by Tolwyn
Replied by Tolwyn on topic Game won't run
It is a different kind of issue. I have a guess though...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #5266 by mdualib
Replied by mdualib on topic Game won't run
@ Wasp
Yes, every 5970 is crossfired... Since I know its better to leave it off in order to play WC Saga, I turned my off through Catalyst.

@ Tolwyn
Please let me know... I'm completely out of ideas to solve this, and willing to try anything ^^

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #5271 by Tolwyn
Replied by Tolwyn on topic Game won't run
I sent you a PM with additional instructions.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #5301 by mdualib
Replied by mdualib on topic Game won't run
@ Tolwyn

You sir, are my hero! ^^

Game is working flawlessly now

I sincerely can`t thank you enough for your help.

Huge thanks, mate =D

Cheers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • KeldorKatarn
  • KeldorKatarn's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
7 years 6 months ago #5305 by KeldorKatarn
Replied by KeldorKatarn on topic Game won't run
Can you two enlighten me how you fixed the problem? ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #5308 by Tolwyn
Replied by Tolwyn on topic Game won't run
I assume he updated his ATI drivers. ;)

Either that or it was the no sound issue again. Probably not though.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #5310 by mdualib
Replied by mdualib on topic Game won't run
I actually just launched the game through the .exe that you sent me, expecting it to crash so I could send you the info about the crash (as per your intructions on the PM). I wasn`t able to do so because the game did not crash anymore with it =D

It so happens that the game runs flawlessly with that. ^^

Big thanks again

Cheers

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #5312 by Tolwyn
Replied by Tolwyn on topic Game won't run
The game is not supposed to be run with the debug build.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: TParisdamsonThorarisian
Time to create page: 0.184 seconds